foto

Ted Olson

  • nar. 11.9.1940 (78 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 8 (divadelní záznam)

Dokumentární

2014 The Case Against 8
2013 Citizen Koch - a.z.
2007 Loose Change: Final Cut
2004 The Hunting of the President - a.z.

TV pořady

2011 Piers Morgan Tonight (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace