foto

Marcel Novek

  • nar. 4.9.1932 (87 let)
    Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Kto nigdy nie żył...
2003 Staré báje vikingů
2001 Quo Vadis
1995 Tisíce
1981 Czwartki ubogich
1979 Sekret Enigmy
1978 Sto koni do stu brzegów
1976 Dźwig (TV film)
Jaroslaw Dabrowski
1975 Wieczne pretensje
1973 Skrz naskrz
1967 Paryż - Warszawa bez wizy

TV seriály

1987 Śmieciarz (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)
1976 Polskie drogi (TV seriál)
1972 Odejścia, powroty (TV seriál)
1970 Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Prstýnky (S03E02)
1969 0:1 do poločasu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky