foto

Johnathan Fernandez

  • nar. Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Scare Package
2018 Can't Have You
2014 Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni
2013 Zmizení Eleanor Rigby: On
2012 Let's Make a Movie
2011 Moves: The Rise and Rise of the New Pornographers
2000 Other Me, The (TV film)

TV seriály

2019 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Ošklivá záležitost (S03E13)
Roger a já (S03E12)
Vytoč M jako Murtaugh (S03E11)
další epizody (4)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Zlí Santové (S03E09)
Jako puk (S03E08)
Bali (S03E07)
další epizody (15)
2017 Bull (TV seriál)
Dressed to Kill (S01E18)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Šťastný a ničivý (S02E10)
Elvis žije! (S02E09)
Zapomeň na to (S02E08)
další epizody (13)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Módní policie (S01E07)
Nedotknutelní (S01E06)
Do háje s mojí čtvrtí (S01E04)
další epizody (6)
Znovu 20 (TV seriál)
Nabídka, která se neodmítá (S02E02)
2015 Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
2014 Girls (TV seriál)
Mrtvá uvnitř (S03E04)
2012 I Just Want My Pants Back (TV seriál)
Next Caller (TV seriál)

Dokumentární

2012 Mansome

Host

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky