foto

Jan Pilař

  • nar. 11.10.1933
    Dolní Kounice, Československo
  • zem. 18.2.2013 (79 let)
    Hradec Králové, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
1998 Postel
1991 Drak na Chmelnici (divadelní záznam)
Strakonický dudák (divadelní záznam)
1989 Divoká srdce
1987 Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
1954 Botostroj
1953 Výstraha
1952 Slovo dělá ženu
Únos

Dokumentární

1984 Jaroslav Seifert

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace