foto

Adolf Jansen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1956 Kapka v moři
1954 Gefährliche Fracht
Silnější než noc
1953 Sukně jako kalhoty
1952 První v cíli
Román mladého manželství
1951 Sekera z Wandsbeku
1950 Hőglerův příkaz
Rodina Benthinů
Zachránce matek
1949 Träum' nicht, Annette
Und wenn's nur einer wär'
1946 Freies Land
1945 Meine Herren Söhne
1944 Der Mann, dem man den Namen stahl
Um neun kommt Harald
1943 Leichtes Blut
Titanic
1941 Der Meineidbauer
Krach im Vorderhaus
1940 Aus erster Ehe
Der Fuchs von Glenarvon
Friedrich Schiller
Mariquilla Terremoto
1939 Der vierte kommt nicht
Schneider Wibbel
Wir tanzen um die Welt
1938 Der Maulkorb
El barbero de Sevilla
Skandal um den Hahn
Tanz auf dem Vulkan
1937 Alarm in Peking
Jeho nejlepší přítel
V tajném poslání
1936 August der Starke
Intermezzo
Král Kalifornie
Muž dvou tváří
Nesmělý Casanova
1935 Die blonde Carmen
Diktátor domovník
Nur nicht weich werden, Susanne! - Eine Groteske aus vergangener Zeit
1934 Carlos schönstes Abenteuer
Der schwarze Walfisch
Die Liebe siegt
Dr. Bluff
Hanneles Himmelfahrt
Herr Mahler in tausend Nöten
Mutter und Kind
Mädchen mit Prokura, Ein
Přepadení v hotelu
1933 Alle machen mit
Gipfelstürmer
Neviditelný jde městem (Můj je svět)
Reifende Jugend
Schwarzwaldmädel
Závěť doktora Mabuse
1932 Dvě šťastná srdce
Monsieur, Madame et Bibi
Tannenberg
The Mistress of Atlantis
Unter falscher Flagge
Zigeuner der Nacht
1931 Eine Nacht im Grandhotel
Kamarádi
L'Opéra de quat'sous
Vrah mezi námi
Žebrácká opera
1930 Delikatessen
Namensheirat
1929 Der Günstling von Schönbrunn
Země bez žen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky