foto

Hans Jürgen Kiebach

  • nar. 28.8.1930
    Berlín, Německá říše
  • zem. 19.5.1995 (64 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1987 Rätsel der Sandbank, Das (TV film)
1985 Otto - Der Film
1983 Nachruf auf Othello (TV film)
Zweite Frau, Die (TV film)
1982 Poutnice ze Sans-Souci
1981 Es geht seinen Gang oder Mühen in unserer Ebene (TV film)
Flucht aus London (TV film)
Überfall in Glasgow (TV film)
1980 S+H+E: Security Hazards Expert
Teegebäck und Platzpatronen (TV film)
1979 The Magician of Lublin
1977 Ende der Beherrschung, Das (TV film)
Grete Minde
Kante (TV film)
Notwehr (TV film)
1976 Rána z milosti
1974 Verfolger, Der (TV film)
1972 Der Todesrächer von Soho
1971 Yester - der Name stimmt doch? (TV film)
1970 Berlin Affair (TV film)
1967 Hölle von Macao, Die
1965 Divokým Kurdistánem
Noc v Manhattanu
Sie nannten ihn Gringo
Ultimo dei Mohicani, L'
1964 Das Phantom von Soho
Das siebente Opfer
Das Ungeheuer von London City
Frauenarzt klagt an, Ein
Freddy, Tiere, Sensationen
Liebeshändel in Chioggia (TV film)
1963 Der Fluch der gelben Schlange
Die Wölfe (TV film)
Frühstück im Doppelbett
1961 Im Stahlnetz des Dr. Mabuse
1960 Division Brandenburg
Strafbataillon 999
1959 Am Tag, als der Regen kam
For the First Time
1958 Peter Voss, der Millionendieb
1957 Hoch droben auf dem Berg
1956 Kirschen in Nachbars Garten
Protože jsi chudý, musíš dříve zemřít
1955 Der 20. Juli
Die Ratten
Liebe, Tanz und 1000 Schlager
Stern von Rio
1954 Die große Starparade
1953 Von Liebe reden wir später
1952 Drei Tage Angst
Mein Herz darfst du nicht fragen
1951 Grün ist die Heide

TV seriály

1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
Grands détectives, Les (TV seriál)
1971 Doppelgänger (TV seriál)
1964 Krimi-Quiz - Amateure als Kriminalisten (TV seriál)
1961 Heinz Erhardt Festival (TV seriál)

TV pořady

1965 Hör hin, schau zu! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace