foto

Haim Bouzaglo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Session
2010 Kavod (Honor)
Srak Srak
2006 Janem Janem
2005 Distortion
1995 Tzaleket
1991 Onat Haduvdevanim

TV seriály

2008 Revivre (TV seriál)
2004 Shalva (TV seriál)
1999 Zinzana (TV seriál)
1997 Merhav Yarkon (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Session
2010 Kavod (Honor)
Srak Srak
2006 Janem Janem
2005 Distortion
1995 Tzaleket
1991 Onat Haduvdevanim

TV seriály

2004 Shalva (TV seriál)
1999 Zinzana (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2011 Session
2010 Srak Srak
2008 Syndrome de Jerusalem, Le
2006 Janem Janem

TV seriály

2008 Revivre (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky