foto

Sabrina Plisco

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Show Dogs
2016 Doctor Strange
2014 Houdini (TV film)
2013 Šmoulové 2
2012 Intercept (TV film)
2011 Šmoulové
2010 Zachraňte Willyho 4: Útěk z pirátské zátoky
2009 Nora Roberts: Polární záře (TV film)
2008 Čivava z Beverly Hills
2007 Říše hraček
2006 Šarlotina pavučinka
2004 Svět zítřka
2002 Junction Boys, The (TV film)
Medailon (TV film)
Sestry (TV film)
Strach promluvit (TV film)
2001 Princezna a námořník (TV film)
Vzpoura (TV film)
2000 Little Richard (TV film)
Pokrevní sestry (TV film)
Ulice bez lásky (TV film)
V nachovém oparu (TV film)
Žít pro lásku: Příběh Natalie Coleové (TV film)
1999 Durango (TV film)
V zajetí rocku (TV film)
1998 Emmino přání (TV film)
Černý pes
Životní příležitost (TV film)
1997 Katastrofa letu č.19 (TV film)
Rose Hill (TV film)
Srdce v ohni (TV film)
1996 A Mother's Instinct (TV film)
Summer of Fear (TV film)
1995 Divas (TV film)
Stalo se v Blue River (TV film)
1994 Betrayed by Love (TV film)
Osudový slib: Příběh Alexandry O´Harové (TV film)
Passion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story, A (TV film)
Someone Else's Child (TV film)
Trick of the Eye (TV film)
1993 Ve vlastním zájmu (TV film)
1989 Clownhouse

TV seriály

2013 Devious Maids (TV seriál)
2010 V utajení (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2005 Na Západ (TV seriál)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
1995 Under One Roof (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace