foto

Allan Graf

  • nar. 16.12.1949 (70 let)
    Wichita, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 After Ours
Kraj světa
2010 Madso's War (TV film)
Syčák Hesher
2008 Expres
Good Behavior (TV film)
2007 Maximální rychlost
2006 Gang v útoku
Oktoberfest
2003 Looney Tunes: Zpět v akci
2000 Náhradníci
Třináct dní
1999 Angličan
Magnolia
Vítězové a poražení
1997 Hříšné noci
L. A. - Přísně tajné
Trojská válka
1996 Poslední zůstává
1994 Specialista
Vzestup a pád Dennise Byrda (TV film)
1993 Kiss of a Killer (TV film)
Není úniku
Osudné jezero (TV film)
1992 Univerzální voják
1991 Horečka (TV film)
Nezbytná tvrdost
The Doors
1990 Dalších 48 hodin
Flashback
Navštivte ráj
Total Recall
1989 Fešák Johnny
The Cover Girl and the Cop (TV film)
1988 Pevnost
Rudé horko
Wizard of Speed and Time, The
1987 Blood Vows: The Story of a Mafia Wife (TV film)
Do útoku
Opravdoví muži
RoboCop
1986 Blue City
Křižovatky
Vraždící stroj (TV film)
Štvanci
1985 Braker (TV film)
Brewsterovy milióny
Cena krve
1984 Impulse
1983 White Water Rebels (TV film)
1982 Penitentiary II
Poltergeist
Příběh z Hollywoodu
1981 Jižanská pohostinnost
1980 Neberte Rusům tajné dokumenty (TV film)
Psanci
Roadie
1978 Řidič

TV seriály

2019 The Morning Show (TV seriál)
V temné noci duše je vždy 3:30 ráno (S01E01)
Strange Angel (TV seriál)
The Fool (S02E01)
2018 Chyťte ho! (TV seriál)
Safe Space (S02E09)
2016 Scare PewDiePie (TV seriál)
Shooter (TV seriál)
Danger Close (S01E07)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Devadesát osmička (S03E15)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Yes Men (S01E15)
Zákon gangu (TV seriál)
Suits of Woe (S07E11)
2013 Skandál (TV seriál)
One for the Dog (S02E10)
2012 Revoluce (TV seriál)
Začátek (S01E01)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Problém v hlavě (S02E09)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Pomsta (S06E20)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
A Knight in Shining Armor (E01)
Uklízeč (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dýka v zádech (S06E09)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Uložen k ledu (S01E09)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Děti temnoty (S03E04)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
Who's Your Daddy (S01E04)
Wind Sprints (S01E03)
Deadwood (TV seriál)
Dvouhlavá bestie (S03E05)
Úplná důvěra (S03E04)
Nejsem ten, za koho mě máte (S03E02)
další epizody (4)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Mrtvá na mostě (S01E01)
Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Pošetilost (S02E08)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Já mám tátu rád (S02E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Láska je všudypřítomná (2. část) (S05E17)
1998 Becker (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Cutting Cards (S02E03)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Perfect Strangers (TV seriál)
Get a Job (S02E20)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
First Date (S01E03)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
V moci voodoo (S04E21)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Hadí tlama (S02E19)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)

Dokumentární

2018 Henchman: The Al Leong Story

Host

TV pořady

2012 Sígři ve výslužbě: Made in USA (TV pořad)
2003 Scare Tactics (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky