foto

Edith Atwater

  • nar. 22.4.1911
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 14.3.1986 (74 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Dobrmani připraveni k smrti
1976 Rodinné spiknutí
1975 Mackintosh and T.J.
1974 Our Time
1972 Die Sister, Die!
Stand Up and Be Counted
1971 The Love Machine
1970 Norwood
Útržky snů
1969 Daddy's Gone A-Hunting
Maršál
1965 Podivné manželství
1964 Strait-Jacket
1963 Stalo se na světové výstavě
1962 Sladký pták mládí
1961 Mr. Sardonicus
1957 Sladká vůně úspěchu
1951 Teresa
1949 C-Man
1945 Vykradač hrobů
1936 The Gorgeous Hussy
We Went to College

TV seriály

1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Kaz (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
Insight (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
1949 NBC Presents (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace