foto

Claire Pritchard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2015 Lady Chatterley's Lover (TV film)
2010 Royal Wedding (TV film)
Sherlock - Unaired Pilot (TV film)
2004 Alexander Veliký
2000 Bílá vdova

TV seriály

2015 Mistr popravčí (TV seriál)
2014 Sherlock (TV seriál)
Poslední přísaha (S03E03)
Znamení tří (S03E02)
Prázdný pohřebák (S03E01)
2013 Temný Wales (TV seriál)
2012 Stella (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
The War Child (S04E08)
Puppy Love (S04E06)
A Spectre Calls (S04E04)
2010 Sherlock (TV seriál)
Velká hra (S01E03)
Slepý bankéř (S01E02)
Studie v růžové (S01E01)
2009 Getting On (TV seriál)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
2006 Torchwood (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)

Dokumentární

2002 Odhalení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace