foto

Adam David Thompson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Skleněný
The Day Shall Come
2018 Rosy
2017 Imitation Girl
Meyerowitzovic historky (nový výběr)
The Truth About Lies
2016 Diverge
Here Alone
2015 Keep in Touch
The Missing Girl
Up the River
2014 10 Things I Hate About Life
Mezi náhrobními kameny
Moon and Sun
2013 +1
2012 All Wifed Out
Saudade?
2011 Martha Marcy May Marlene

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Judgement Call (S06E01)
2018 Hříšnice (TV seriál)
Part VII (S02E07)
Part III (S02E03)
Part I (S02E01)
X-Men: Nová generace (TV seriál)
Ústav pro choroMyslné (S02E04)
eMergence (S02E01)
Bull (TV seriál)
Absolution (S02E16)
2017 Godless (TV seriál)
Homecoming (E07)
Wisdom of the Horse (E03)
The Ladies of La Belle (E02)
další epizody (4)
Outsiders (TV seriál)
Unbroken Chain (S02E13)
What Must Be Done (S02E12)
Healing (S02E08)
další epizody (5)
2016 Mozart in the Jungle (TV seriál)
You're the Best or You F'ing Suck (S03E10)
Creative Solutions for Creative Lives (S03E09)
Circles Within Circles (S03E08)
další epizody (6)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Pohřešovaná (S01E03)
Mozart in the Jungle (TV seriál)
Home (S02E10)
Amusia (S02E09)
Leave Everything Behind (S02E08)
další epizody (9)
2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Opening Night (S01E10)
The Rehearsal (S01E06)
Fifth Chair (S01E02)
Černá listina (TV seriál)
Lord Baltimore (č. 104) (S02E01)
Vzpomínky (TV seriál)
Moving On (S03E12)
2013 Deception (TV seriál)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Giving Up the Ghost (S02E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky