foto

Marcel Ochránek

  • nar. 21.4.1973 (44 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Frida - Maľovať a milovať (divadelní záznam)
2013 Parazit (divadelní záznam)
2000 Ako divé husi (TV film)
1998 Obrus s monogramom (TV film)
1997 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
Katarína Hudáková odišla na večnosť (TV film)
1996 Jozef Mak (TV film)
1995 Byl jednou jeden polda
1994 Gendúrovci (TV film)
Zo života dona Juana (TV film)
1990 Citové cvičenia (TV film)

TV seriály

2017 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (9)
2014 Dr. Ema (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Kolonáda (TV seriál)
Zlodeji detí (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Dr. Dokonalý (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Dotyk spravodlivosti (S02E04)
Rodinné prípady (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
2009 Rádio (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1989 Škola detektívky (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

TV pořady

2008 Chodili sme spolu (TV pořad)
Postav dom, zasaď strom (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace