foto

Marcel Ochránek

  • nar. 21.4.1973 (46 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dubček
Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2016 Frida - Maľovať a milovať (divadelní záznam)
2013 Parazit (divadelní záznam)
1998 Obrus s monogramom (TV film)
1997 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
Katarína Hudáková odišla na večnosť (TV film)
1996 Jozef Mak (divadelní záznam)
1995 Byl jednou jeden polda
1994 Gendúrovci (TV film)
Zo života dona Juana (TV film)
1991 Dobrodinec (TV film)
1990 Citové cvičenia (TV film)
R.S.C.
Šípková Růženka

TV seriály

2019 Prázdniny (TV seriál)
Horí! (S03E09)
Honba za pokladom (S03E08)
Lišák sa vracia (S03E06)
další epizody (5)
2018 Jsem máma (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2017 Prázdniny (TV seriál)
Všude dobře, na chalupě nejlíp! (S01E10)
To neuděláš! (S01E07)
Rex (TV seriál)
Smrtiace medvedíky (E10)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (9)
2014 Dr. Ema (TV seriál)
Lakomec (E04)
Vdova (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Kolonáda (TV seriál)
Zlodeji detí (TV seriál)
Obvinenie (E02)
Únos (E01)
Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Dr. Dokonalý (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Dotyk spravodlivosti (S02E04)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Ema B. (E03)
2009 Rádio (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2000 Ako divé husi (TV seriál)
1989 Škola detektívky (TV seriál)
Dobrodružstvo so šiestimi Napoleónm (E02)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2008 Chodili sme spolu (TV pořad)
Postav dom, zasaď strom (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace