foto

Stacy Keach Sr.

  • nar. 29.5.1914
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 13.2.2003 (88 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Cobb
1992 Kandidátka na první dámu (TV film)
1991 Operace Žralok (TV film)
Osudné přátelství (TV film)
1990 Falešná identita
Pretty Woman
1987 Ultraman USA (TV film)
1986 Ozbrojení a nebezpeční
1983 Lies
1982 Pověrčivost
1981 Sobota čtrnáctého
1980 $5.20 an Hour Dream, The (TV film)
Fighting Back (TV film)
1978 Clone Master, The (TV film)
Little Mo (TV film)
The Pirate (TV film)
Velká středa
1977 High Velocity
Mravenci (TV film)
1976 Listopadový plán (TV film)
1975 Desperate Miles, The (TV film)
1974 Pohled společnosti Parallax
The Missiles of October (TV film)
1973 Detroit 9000
1972 Heist, The (TV film)
1971 Vanished (TV film)
1967 Johnny Belinda (TV film)
1964 Hamlet
1963 Island of Love
1959 The FBI Story
1958 Joy Ride
1957 The Big Land
1950 The Du Pont Story
1943 The Hard Way
1942 Secret Enemies

TV seriály

1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1991 The Pirates of Dark Water (TV seriál)
1990 Don Kojot a Sancho Panda (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Teen Wolf (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Yogi's Treasure Hunt (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Mr. Merlin (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
Thundarr the Barbarian (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Family (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 He & She (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1955 Tales of the Texas Rangers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace