foto

Arthur Julian

  • nar. 7.3.1923
    Memphis, Tennessee, USA
  • zem. 30.1.1995 (71 let)
    Westwood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Happy Anniversary and Goodbye (TV film)
1970 Přesnídávka s diamanty
1957 La route joyeuse

TV seriály

1987 Mr. President (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1983 At Ease (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Love, Sidney (TV seriál)
1979 Hanging In (TV seriál)
1978 Apple Pie (TV seriál)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Láska a svatba (S03E20)
1973 Love Thy Neighbor (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
1971 Chicago Teddy Bears, The (TV seriál)
1969 Queen and I, The (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
1963 Glynis (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Fair Exchange (TV seriál)
1960 Guestward Ho! (TV seriál)
1957 The Real McCoys (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
1952 Meet Millie (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1965 Jak vycpat divoké bikini

TV seriály

1967 The Flying Nun (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1986 Amen (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1973 Love Thy Neighbor (TV seriál)
1963 Vacation Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace