foto

Debby Germino

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 XoXo

TV seriály

2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Poslové (TV seriál)
2014 Dominion (TV seriál)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
2010 Superkočky (TV seriál)
2009 Melrose Place (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace