foto

Peter Cheyney

  • nar. 22.2.1896
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.6.1951 (55 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1963 À toi de faire... mignonne - kniha
1962 Lemmy pour les dames - kniha
1960 Comment qu'elle est! - kniha
1956 Vous pigez - kniha
1955 Plus de whisky pour Callaghan - kniha
À toi de jouer... Callaghan!!! - kniha
1954 Meet Mr. Callaghan - kniha
1953 Cet homme est dangereux - kniha
Les Femmes s'en balancent - kniha
Môme vert-de-gris, La - kniha
1952 Diplomatic Courier - kniha
1948 Uneasy Terms - kniha

TV seriály

1975 Grands détectives, Les (TV seriál) - kniha
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál) - kniha
1964 Slim Callaghan greift ein (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace