foto

Sara Vickers

  • nar. Strathaven, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Connect
2013 Slunce nad Leithem
2012 Bert & Dickie
2005 Taggart: Předpovězená smrt (TV film)

TV seriály

2019 Watchmen (TV seriál)
A God Walks into a Bar (E08)
An Almost Religious Awe (E07)
This Extraordinary Being (E06)
další epizody (7)
Endeavour (TV seriál)
O hlavu kratší (S06E04)
Apollo (S06E02)
Naděje (S06E01)
2018 Psychiatr (TV seriál)
Silver Smile (E03)
Endeavour (TV seriál)
Rekviem (S05E06)
Kvartet (S05E05)
Barvy (S05E04)
2017 Endeavour (TV seriál)
Sklizeň (S04E04)
Lazaret (S04E03)
Hra (S04E01)
2016 Koruna (TV seriál)
Scientia potentia est (S01E07)
Lovesick (TV seriál)
Emma (S02E06)
Shetland (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (5)
Endeavour (TV seriál)
Coda (S03E04)
Arcadia (S03E02)
2014 Endeavour (TV seriál)
Země nezemě (S02E04)
Uškrcení (S02E03)
Nokturno (S02E02)
další epizody (4)
2013 Man Down (TV seriál)
Privates (TV seriál)
Endeavour (TV seriál)
Domov (S01E04)
Fuga (S01E02)
2002 The Book Group (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)