foto

Aaron I. Butler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Jeremiah Terminator LeRoy
2017 The Institute
2016 In Dubious Battle
2015 I Am Michael

Dokumentární

2017 Slzy Sýrie
2013 Americká 60. léta (TV seriál)
Americká zima
Time of Death (TV seriál)
2008 Pleasure for Sale (TV seriál)
2002 Rise and Fall of Jim Crow, The (TV film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Slzy Sýrie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace