foto

Gary Roach

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Battlecreek
Wind River
2016 In Dubious Battle
2014 Americký sniper
Jersey Boys
2013 Zmizení
2012 Divorce Invitation
Zpátky ve hře
2011 J. Edgar
2010 Život po životě
2009 Invictus: Neporažený
2008 Gran Torino
Výměna
2007 Křižovatka osudu
2006 Dopisy z Iwo Jimy

TV seriály

2018 Yellowstone (TV seriál)
2017 Shooter (TV seriál)
The Man Called Noon (S02E05)
2016 Shooter (TV seriál)
Point of Impact (S01E01)
2015 Patriot (TV seriál)
Milwaukee, America (S01E01)

Dokumentární

2005 Budd Boetticher: A Man Can Do That (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace