foto

Dagmar Bruckmayerová

  • nar. 20.5.1969 (49 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Viditelný svět
2009 Tango s komármi
2000 Čajová šálka lásky (TV film)
1994 Princezná v ježovej koži (TV film)
Spoveď (TV film)
1991 O troch sestrách (TV film)
1990 Poslední (TV film)
Útrapy z rozumu (TV film)
1989 Jablonka (TV film)

TV seriály

2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
další epizody (8)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Klan (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Ludsky & Ludsky (E07)
2010 Aféry (TV seriál)
Kamarát „taky“ rád (S01E01)
2009 Odsouzené (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Úmyselné nehody (S01E06)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1978 Nech žije deduško (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace