foto

Jan Antonín Duchoslav

  • nar. 1.5.1965 (52 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v Praze v roce 1965. Jeho koníčky jsou lyžování, golf, jízda na kole, windsurfing, tenis a vodáctví. Na střední škole ho nejvíce bavil softball. Jeho vizáž je předurčena spíše záporným rolím, ale překvapivě kvůli tomu vzbuzoval velký zájem u děvčat. Jeho herecká kariéra začla až v sedmnácti letech a byla velmi krátká, skončila už o čtyři roky později. I za tak krátkou dobu se proslavil natolik, že ho každý poznává dodnes.

V herecké dráze se nejvíce proslavil rolí Vikyho ve velmi úspěšném filmu SNĚŽENKY A MACHŘI. Po té jsme ho mohli spatřit také ve filmech LÁSKA Z PASÁŽE. Vyznačoval se svojí ofinou. Když studoval, tak byl velký frajer a vedl bohémský život. Došlo to tak daleko, že ho na gymnáziu ve čtvrtém ročníku dokonce i vyhodili. Pak se zapsal lidem do paměti rolí Mikyho Kadlece v seriálu TŘETÍ PATRO.

Antonín se dlouho vyhýbal vojně, ale nakonec přeci jen musel nastoupit na dva roky do Humenného, kde dělal velitele tanku. Byl tam spíše za celebritu, jelikož zrovna v té době běžela v televizi premiéra velmi sledovaného seriálu Třetí patro. Po absolvování vojny s herectvím skončil. Začal podnikat s dámskými ramenními vycpávkami. Dělal instruktora lyžování, rekvizitáře, produkčního a osvětlovače. V nedávných letech jsme ho mohli spatřit v teenagerovské komedii RAFŤÁCI. Je ženatý s Klárou Stibůrkovou, mají spolu dvě děti.

Marian "duklak2" Hamrla

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zemřít šťastný
2017 Fabrika smrti: mladá krv
2015 Dítě číslo 44
Vánoční Kameňák
2012 Můj vysvlečenej deník
2011 Bastardi 2
Czech Made Man
2009 Duše
Líbáš jako Bůh
We Shoot with Love
2Bobule
2008 Sněženky a machři po 25 letech
2006 Rafťáci
To horké léto v Marienbadu (TV film)
2005 Miluj bližního svého (TV film)
2004 Non Plus Ultras
1993 Krvavý román
1985 Malý vodní had (TV film)
Tísňové volání
1984 Láska z pasáže
Sladké starosti
1982 Sněženky a machři

TV seriály

2017 Benzínka (TV seriál)
Kontrola (E01)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Na vodě (S01E03)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Zápasy osobní, bitvy obecní (S04E01)
2014 Bastardi (TV seriál)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Tajemství kozího chlívku (S03E30)
V týlu nepřítele (S03E28)
Nedobří lidé ještě žijí (S03E26)
další epizody (8)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Policajti z centra (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Baba na zabití (S01E09)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
1986 Bylo nás šest (TV seriál)
Výhra (E04)
1985 Třetí patro (TV seriál)

Dokumentární

2011 Boj o metr (TV film)
2008 Film o filmu: Sněženky a machři po 25 letech (TV film)
2007 13. komnata Jana Antonína Duchoslava (TV film)
2006 13. komnata Yvetty Kornové (TV film)
1982 Terra X (TV seriál)

TV pořady

2016 Pevnost Boyard (TV pořad)
2014 Ostře sledovaný vlak (TV pořad)
2013 Živě z PALLADIA (TV pořad)
2012 Bulvárek (TV pořad)
Iveta živě (TV pořad)
Nic není nemožné (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Kam na výlet? (TV pořad)
2009 Devatero řemesel (TV pořad)
Služby v našich službách (TV pořad)
Ukaž se!!! (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
One Man Show (TV pořad)
2006 Žito (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1994 Televizní noviny (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace