foto

Vadim Alisov

  • nar. 20.2.1941 (78 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Den D
2006 Andersen. Žizň bez ljubvi
2000 Dom dlja bogatych
Zavist bogov
1996 Privět, duraleji!
1995 Širli-Myrli
1993 Kodex besčestija
Prigovor
1992 Na Děribasovské je krásně aneb Na Brighton Beach zase prší
Novyj Odeon
1991 Agenty KGB tože vljubljajutsja
Pověsť Něpogašennoj Luny
1990 Aferisty
Moja morjačka
1988 Bomž. Bez opreděljonnovo mesta žitělstva
Dorogaja Jelena Sergejevna
Zapomenutá melodie pro flétnu
1986 Там, где нас нет
1985 Ljubimec publiki
Из жизни Потапова
1984 Krutá romance
1982 Nádraží pro dva
Silák
1981 Elija Isaakovič i Margarita Prokofjevna
Pozor na něj!
1980 Graždanin Ljoška
1979 Mužčiny i ženščiny
Santa Esperanza
1978 V den prazdnika
1977 Transsibiřský expres

TV seriály

2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
2013 Mstitěl (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Grabitěli (S06E24)
Železobetonnyj argument (S06E23)
Těorija myšelovki (S06E22)
další epizody (24)
2010 Vsjo radi těbja (TV seriál)
2009 Zastava Žilina (TV seriál)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
2006 Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Svoloč něnagljadnaja (S01E03)
Poker s akuloj (S01E02)
Manikjur dlja pokojnika (S01E01)
2001 Pjatyj ugol (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Den D

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace