foto

Veronika Kubařová

  • nar. 1.6.1987 (30 let)
    Rakovník, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Filmovou hereckou kariéru začala v komedii Rafťáci (r. Karel Janák, 2006), objevila se v televizním filmu Stříbrná vůně mrazu a televizních pohádkách 100+1 princezna nebo Škola ve mlejně. V roce 2008 vytvořila roli princezny Rozmarýny v pohádce Nejkrásnější hádanka (r. Zdeněk Troška). Úspěch znamenala role po boku Ivana Trojana v televizním snímku Juraje Herze Dívka a kouzelník, za niž získala cenu pro Televizní objev roku 2009. Absolventka pražské konzervatoře je v současné době v angažmá v Městském divadle Mladá Boleslav, kde vytvořila například titulní roli v slavném Shakespearově dramatu Romeo a Julie.

Zdroj: Falcon

Herecká filmografie

Filmy

2018 Princ Mamánek
2016 Bezva ženská na krku
2014 Stopy života - Na plný úvazek (TV film)
Tři bratři
10 pravidel jak sbalit holku
2013 Duch nad zlato (TV film)
2012 Můj vysvlečenej deník
2011 Dědeček automobil
Lidice
Westernstory
2010 Ženy v pokušení
2009 Herbert v ringu (TV film)
2008 Bráška (studentský film)
Dívka a kouzelník (TV film)
Nejkrásnější hádanka
2007 Škola ve mlejně (TV film)
2006 Dlouhá kaše (studentský film)
Rafťáci
To horké léto v Marienbadu (TV film)
100 + 1 princezna (TV film)
2005 Stříbrná vůně mrazu (TV film)
2003 Smrt pedofila (TV film)

TV seriály

2017 Dáma a Král (TV seriál)
Ve víně je vražda (S01E03)
Specialisté (TV seriál)
Dobří sousedé (S02E16)
Šmírák (S02E10)
Služby z lásky (S01E05)
další epizody (6)
Trapný padesátky (TV seriál)
Šňůry pupeční (E04)
Mazalové (TV seriál)
Strašidelný hrad (S02E10)
Filmaři na hradě (S02E08)
Chůva z budoucnosti (S02E07)
další epizody (5)
2016 Na vodě (TV seriál)
Silvestr (E13)
Vánoce (E12)
Zázrak svatého Mikuláše (E11)
další epizody (13)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Rande s poslem (E28)
Konečně otevřeno! (E27)
Spolek (E26)
další epizody (28)
2014 Mazalové (TV seriál)
Pohádkové povolení! (S01E05)
Škoda lásky (TV seriál)
Idyla na konci léta (S02E01)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Nevinné lži (TV seriál)
Chromozom (E06)
2009 První krok (TV seriál)
Napomádovaní frajeři (E06)
2006 Místo v životě (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Dokumentární

2012 Film o filmu: Můj vysvlečenej deník (TV film)
2011 Film o filmu Lidice (TV film)
2009 Městské divadlo Mladá Boleslav (TV film)

TV pořady

2014 Český lev 2013 (TV pořad)
2013 Generace Y (TV pořad)
NESHOW (TV pořad)
2012 18 je jen začátek (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Barbora Poláková - Generace (hudební videoklip)
2014 Michal Hrůza - Světozor (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace