foto

Jean Bernard-Luc

  • nar. 8.2.1909
    Guatemala, Guatemala
  • zem. 18.5.1985 (76 let)
    Pontoise, Val-d'Oise, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Le féminin pluriel (TV film)
1979 Les Grandes conjurations: Le coup d'état du 2 décembre (TV film)
1976 Dîner de famille (TV film)
1969 Hibernatus - scénář, divadelní hra
1968 Cvokové
1964 Relaxe-toi chérie - divadelní hra
1962 La Fayette
1961 Radosti velkoměsta
Tři mušketýři: Pomsta Milady de Winter
1960 Au voleur!
Le Caïd
1958 Le Septieme Ciel
1956 Rencontre à Paris
1953 L'incantevole nemica
Villa Borghese
1951 Blaubart
Le Dindon
1950 Předehra ke slávě
1949 Docteur Laennec
Pattes blanches
1948 Après l'amour
1947 Monsieur Vincent
1946 Visiteur, Le
1945 Cadets de l'océan, Les
1943 Une femme dans la nuit

TV seriály

1977 Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál) - divadelní hra
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Divadelní záznam

1978 Wann heiraten Sie meine Frau? (divadelní záznam) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky