foto

Rodolfo de Anda

  • nar. 6.7.1943
    Mexico City, Mexiko
  • zem. 1.2.2010 (66 let)
    Aguascalientes, Aguascalientes, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Complices criminales
Prapor sv. Patrika
1996 Lluvia de diamantes
1995 Absuelto para matar
1994 El jinete de acero
1992 Tumba del Atlantico, La
1991 Doble venganza
Domingo trágico
Muerte en la playa
1990 Asesino silencioso
Depredador chicano
La tercia de la muerte
La zona del silencio
Sentencia de muerte
1989 Aventuras de judiciales
Aventuras que matan
Garra de tigre
Operación Cóndor
Traficante por ambición
1988 Mi fantasma y yo
1987 Lo negro del 'Negro'... (Poder que corrompe)
Matadero
Matanza de judiciales
Último desafio, El
1986 Hijo de Pedro Navaja, El
Policía de narcóticos
Yo te amo Catalina
1985 Abriendo fuego
Carcel de Laredo, La
Narcotrafico
1984 Cínoví vojáčci
1983 Por un vestido de novia
1980 Carnada
El rey de los tahures
1978 Pasión inconfesable
1977 Dinastía de la muerte
Los hermanos del viento
1976 El Santo bojuje proti vlkodlačím ženám
El buscabullas
El hombre
Gran aventura del Zorro, La
1975 Carroña
1974 Cabalgando a la luna
1973 Duelo al atardecer
Fuga en la noche
Los hombres no lloran
Lágrimas de mi barrio
Pilotos de combate
¡Quiero vivir mi vida!
1972 Traiganlos vivos o muertos
1971 Aguilas de acero
Ardiente deseo, El
Indio
Indomables, Los
Juegos de alcoba
La Chamuscada (Tierra y libertad)
Mula de Cullen Baker, La
1970 El cinico
Manuel Saldivar, el texano
Prohibido
Siete muertes para el texano
Su precio... unos dólares
Sucedió en Jalisco
1969 Al rojo vivo
Arriba las manos Texano
Dos valientes
El hombre de negro
Horca para el Texano, Una
Siete Evas para un Adan
1968 El caudillo
Marcha de Zacatecas, La
Vagabundo en la lluvia
1967 Acapulco a go-go
El pícaro
La leyenda del bandido
Rancho solo
Si quiero
Veinticuatro horas de vida
1966 Fuera de la ley
Tierra de violencia
1965 El pueblo fantasma
El zurdo
Hombres de roca
Texano, El
Un hombre peligroso
¡Ay, Jalisco no te rajes!
1964 Dos caballeros de espada
Hermanos Barragán, Los
La duquesa diabólica
Novios de mis hijas, Los
Sombra del mano negra, La
1963 Alias El Alacrán
Así es mi México
El charro Negro contra la banda de los cuervos
La máscara de jade
La risa de la ciudad
1962 Cielo rojo
El muchacho de Durango
Muerte en la feria
1961 Amor a balazo limpio
El hijo del charro negro
1958 Échenme al gato
1955 Venganza del Diablo, La

TV seriály

2007 Pantera, El (TV seriál)
1998 Casa del naranjo, La (TV seriál)
Tři životy Sofie (TV seriál)
1996 Cuentos para solitarios (TV seriál)
1993 Tres destinos (TV seriál)
1973 Extraño en su pueblo (TV seriál)

Dokumentární

1968 Posadas, Las

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2004 Historias engarzadas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky