foto

Alberto Boccianti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1977 Mondo dei sensi di Emy Wong, Il
1975 Emanuelle nera
1973 Ultimo tango a Zagarol
1972 Ettore lo fusto
1971 Historia de una traición
1970 Il trapianto
1969 Blázni ve válce
Komm, süsser Tod
Orli nad Londýnem
1968 A suon di lupara
Rakev plná krve
1967 Omicidio per appuntamento
1963 Obiettivo ragazze
Segno di Zorro, Il
1962 Il tiranno di Siracusa
1961 Federale, Il
Jeho Excelence se stavila pojíst
Maciste nella terra dei ciclopi
Tototruffa '62
1960 Gli amori di Ercole
Muži se rodí
Totò, Fabrizi a dnešní mládež
Un militare e mezzo
1959 Nepřítel mé ženy
Tipi da spiaggia
1958 Adorabili e bugiarde
Guardia, ladro e cameriera
Totò, Peppino a fanatička
Venezia, la luna e tu
1957 La ragazza del palio
Malafemmena
1956 Banda poctivců
Totò, Peppino a psanci
Totò, Peppino a špatná ženská
1955 Totò v pekle
Vena d'oro, La
1954 Bláznivý lékař
Bída a vznešenost
Guai ai vinti
Totò hledá klid
1953 Due notti con Cleopatra
Giuseppe Verdi
L'incantevole nemica
Melodie immortali
Riscatto
Saluti e baci
Šibeničník
1952 Amore rosso
Don Lorenzo
Era lei che lo voleva
Lo sai che i papaveri
1951 Accidenti alle tasse!!
Anema e core
Canzone di primavera
Due derelitti, I
Enrico Caruso: leggenda di una voce
Era Lui!... Si! Si!
Sedm hodin malérů
Totò třetí muž
Ultima sentenza, L'
1950 47 mrtvých promluvilo
Sigillo rosso
Šest žen modrovousových
1949 Falco rosso, Il
Figlio di d'Artagnan, Il
I Pompieri di Viggiù
Totò le Moko
1947 I fratelli Karamazoff
1946 Amanti in fuga
1945 O sole mio
Torna a Sorrento
1943 Due cuori fra le belve
Inviati speciali

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace