foto

Juliette Saint-Giniez

  • nar. 4.3.1908
    Beaulieu-sur-Mer, Alpes-Maritimes, Francie
  • zem. 5.9.1985 (77 let)
    Marseille, Bouches-du-Rhône, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Le facteur de Fontcabrette (TV film)
1965 Misère et la gloire, La (TV film)
1961 Les fortiches
1959 Ce corps tant désiré
1958 Arènes joyeuses
1957 Trois de la marine
1956 La Mariée est trop belle
1954 Impures, Les - původní scénář

TV seriály

1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1970 Rendez-vous à Badenberg (TV seriál)
1969 Minouche (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky