foto

Gabriela Beňačková

  • nar. 25.3.1947 (71 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Věc Makropulos (divadelní záznam)
1989 A. Boito: Mefistofeles (divadelní záznam)
1983 Její pastorkyňa (TV film)
1981 Andrea Chénier (TV film)
Prodaná nevěsta (TV film)
Tajemství hradu v Karpatech
1979 Božská Ema
1977 Rusalka
1976 Paleta lásky
1975 Krútňava (TV film)
Prodaná nevěsta

Dokumentární

2007 Psáno pro Pražské jaro opus III. (TV film)
2001 Dr. Janko Blaho (TV film)
České pěvkyně v Americe (TV film)
2000 Přišlo to nečekaně... (TV film)
1997 Václav Neumann - život dirigenta (TV film)

TV pořady

2015 Adventní koncerty 2015 (TV pořad)
2000 Hogo Fogo (TV pořad)
Lucie na bílo (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace