foto

Julian Gavilanes

  • nar. 22.6.1986 (34 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Iris
2016 Grinder
2015 Star Leaf
2013 Našrot
2012 Grassroots
Tlusťoch válí

TV seriály

2019 F.B.I. (TV seriál)
A New Dawn (S01E12)
2017 Mr. Robot (TV seriál)
eps3.4_runtime-err0r, r00 (S03E05)
2016 Gotham (TV seriál)
Srdcová královna (S03E07)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Bullitův Mustang (S06E07)
2014 Paní ministryně (TV seriál)
Z Nation (TV seriál)
Resurrection Z (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky