foto

Jonathan Slinger

  • nar. 1972
    Accrington, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Rozpad
The Taking
2011 A Thousand Kisses Deep
2010 Adventures of Daniel, The (TV film)
2009 Lovci (TV film)
2007 Ladies and Gentlemen (TV film)
2001 Příběh rytíře
2000 Forgive and Forget (TV film)
1999 Poslední září

TV seriály

2020 Jed v Salisbury (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Můžu tě zničit (TV seriál)
Social Media Is a Great Way to Connect (E09)
2018 Kiri (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
2010 Vexed (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2009 Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (TV seriál)
Paradox (TV seriál)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2005 Až na konec světa (TV seriál)
Fire Down Below (E03)
Close Quarters (E02)
Rites of Passage (E01)
Beethoven (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Nepřítel dští oheň (S03E02)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt přichází v noci (S08E01)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Out of Hours (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky