foto

Amy Roberts

  • nar. 1949
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Vlaštovky a Amazonky
2015 Inspektor se vrací (TV film)
2012 Místo nahoře (TV film)
2010 Válka Joea Maddisona (TV film)
2009 Emily Brontëová: Bouřlivé výšiny (TV film)
Margot (TV film)
2008 Banda amatérů
2007 Confessions of a Diary Secretary (TV film)
2006 Drákulův polibek (TV film)
Only Boy for Me, The (TV film)
2005 Panenská královna (TV film)
2004 Carrie's War (TV film)
2003 Pollyanna (TV film)
Tomu se ani nechce věřit (TV film)
2001 Jim z nádraží (TV film)
2000 Likeness In Stone, A (TV film)
1999 Real Women II (TV film)
Walking on the Moon (TV film)
1998 Správný ženský (TV film)
1997 Heart Surgeon, The (TV film)
1996 Element of Doubt
Odpískáno
1995 Farma Cold Comfort (TV film)
1994 Summer Day's Dream, A (TV film)
1993 Closing Numbers
Foreign Affairs (TV film)
15: The Life and Death of Philip Knight (TV film)
1992 Návrat mrtvých
1991 London Kills Me
Zavři mi oči
1990 Paper Mask
1988 Madame Sousatzká
1983 Englishman Abroad, An (TV film)
Weather in the Streets, The (TV film)
1982 Tale of Beatrix Potter, The (TV film)
1981 Sen noci svatojánské (TV film)

TV seriály

2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
2015 Tommy a Pentlička (TV seriál)
2014 Cilla (TV seriál)
Jamaica Inn (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 The Tunnel (TV seriál)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2010 Nativity, The (TV seriál)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
2009 Kolize (TV seriál)
2007 Oliver Twist (TV seriál)
2004 Family Business (TV seriál)
2003 William and Mary (TV seriál)
2002 Helen West (TV seriál)
Strange (TV seriál)
1998 Amongst Women (TV seriál)
Ultraviolet (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
My Good Friend (TV seriál)
1989 Traffik (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Charters & Caldicott (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Ever Decreasing Circles (TV seriál)
1979 The Legend of King Arthur (TV seriál)
1978 Pinocchio (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1990 (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2009 Anglie Charlese Dickense

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace