foto

Jindřich Jindrák

  • nar. 4.11.1931
    Strakonice, Československo
  • zem. 26.11.1993 (62 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Spor o bohyni (TV film)
1985 Věčný Faust (TV film)
1981 Prodaná nevěsta (TV film)
1978 Dalibor (TV film)
1975 Prodaná nevěsta
1974 Jakobín (TV film)
1973 Ch. Gounod: Faust a Markéta (TV film)
Čertova stěna (TV film)
1970 Fidelio (TV film)
Čekárna (TV film)
1969 Juliette (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky