foto

Andrea Federman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 The Neighbor
2015 Bloodsucking Bastards
2012 Flip Side, The (TV film)

TV seriály

2019 Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
Where Have All The Cowboys Gone (S01E04)
Tearin' Up My Heart (S01E03)
2017 13. okrsek (TV seriál)
Pandořina skříňka (E11)
Podivné spojenectví (E10)
Poslední šance (E09)
další epizody (9)
2016 Rhett and Link's Buddy System (TV seriál)
2015 Poslové (TV seriál)
Satisfaction (TV seriál)
...Through New Beginnings (S02E10)
...Through Family (S02E09)
...Through Psychedelics (S02E08)
další epizody (10)
2013 Back in the Game (TV seriál)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Protiopatření (S10E01)
Touha po krvi (S09E15)
Kdo jsi bez viny (S09E14)
další epizody (7)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavý cukr (S09E09)
Všechno nejlepší (S09E08)
Samotář v Miami (S09E05)
další epizody (5)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zpátky v čase (S08E01)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Běsnící kanibal (S07E04)
A proč jsi musel zabít? (S07E03)
Flambovaný (S07E02)
další epizody (6)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami přísně tajné (S06E12)
Chůva (S06E10)
Drž se svých zásad (S06E09)
další epizody (18)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nečekané napadení (S05E11)
Ve službě vlasti (S05E10)
Poprvé, podruhé, potřetí (S05E09)
další epizody (21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky