foto

Carter Roy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Found Footage 3D
Refuge
2014 Umbrella Man, The
2011 Stuck in the Middle
2009 Sexy 40
2000 Alej milenců

TV seriály

2014 Stalker (TV seriál)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
A Murder Is Forever (S06E08)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Little Fish (S01E11)
2009 Kings (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
Z Rock (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace