foto

Carter Roy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Found Footage 3D
Refuge
2014 Umbrella Man, The
2011 Stuck in the Middle
2009 Sexy 40
2000 Alej milenců

TV seriály

2017 Narcos (TV seriál)
Bossí strategie (S03E01)
2014 Stalker (TV seriál)
Love Is a Battlefield (E06)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Vražda je věčná (S06E08)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Little Fish (S01E11)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bedtime (S11E18)
2009 Kings (TV seriál)
The Sabbath Queen (E07)
Milionový lékař (TV seriál)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
Z Rock (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky