foto

Carter Roy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Riding Faith
2016 Found Footage 3D
2014 Umbrella Man, The
2013 Refuge
2011 Stuck in the Middle
2009 Sexy 40
2004 Inheritance
2000 Alej milenců

TV seriály

2019 TY (TV seriál)
Hodný, zlý a Hendy (S02E04)
2017 Narcos (TV seriál)
Bossí strategie (S03E01)
2014 Stalker (TV seriál)
Love Is a Battlefield (E06)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Vražda je věčná (S06E08)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Little Fish (S01E11)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bedtime (S11E18)
2009 Kings (TV seriál)
The Sabbath Queen (E07)
Milionový lékař (TV seriál)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
Z Rock (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky