foto

Preston Nyman

  • nar. 19.9.1997 (21 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hadí doupě
2016 Francois
2007 Prázdniny pana Beana
2006 Penelope

TV seriály

2019 Hlava 22 (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Vzdělání, vzdělání, vzdělání (S07E04)
2009 Maličké království Bena a Holly (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

Dokumentární

2017 This Country (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Francois

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace