foto

Igor Bočkin

  • nar. 17.2.1957 (62 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Otstavnik. Pozyvnoj "Broďaga" (TV film)
2016 Petrovič (TV film)
2004 Dunechka
2003 A poutru oni prosnulis
Kidněpping
Pud zolota (TV film)
2002 Tretějskij suďa (TV film)
2001 Serebrjanaja svadba (TV film)
Žjoltyj karlik
1999 Tonkaja štučka
1996 Barchanov i jego tělochranitěl
1993 Ličnaja žizň korolevy
U popa byla sobaka...
1992 Vynos těla
1991 Verbovščik
Vzběsivšijsja avtobus
1990 Karjer
1985 Váš oddaný...
1984 Jegorka
Polosa prepjatstvij
1983 Takaja žestkaja igra - hokkej
1982 Vasilij Buslajev
1972 Ogoňki

TV seriály

2017 Krugovorot (TV seriál)
2016 Portret ljubimogo (TV seriál)
The Past Is Yet to Come (TV seriál)
Vernosť (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Ljubovnaja set (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Narušenije pravil (TV seriál)
2014 Sestra moja, Ljubov (TV seriál)
2011 Golubka (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
2006 Sčasťje po receptu (TV seriál)
Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2005 Polnolunije (TV seriál)
Samaja krasivaja (TV seriál)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky