foto

Anastasija Čisťakova

  • nar. 16.6.1994 (25 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Prazdnik (TV film)
2016 Ivanovy
2015 Expirijens

TV seriály

2019 SSSR (TV seriál)
Sekta (TV seriál)
Čjornaja lestnica (TV seriál)
2018 Odna žizň na dvoich (TV seriál)
2017 Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Ošibka molodosti (TV seriál)
Tajny i lož (TV seriál)
Vsjo k lučšemu 2 (TV seriál)
2016 Beglyje rodstvenniki (TV seriál)
Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
Konsultant (TV seriál)
Oskolki sčasťa 2 (TV seriál)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Oskolki sčasťa (TV seriál)
Prošloje umejet ždať (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Zamočnaja skvažina (S01E05)
Test na beremennosť (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky