foto

Rudolf Chudoba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Sir Charles Mackerras o Janáčkovi (TV film)
1990 Koncert V... (divadelní záznam)
1984 Černá hodinka - O loupežníku Babinském (TV film)
Černá hodinka - Čertova studně (TV film)
1983 Černá hodinka - O spravedlnosti (TV film)
Černá hodinka - O strašidlech (TV film)
1982 Černá hodinka - O loupežnících (TV film)
Černá hodinka - O štěstí (TV film)

Dokumentární

2013 Fenomén Miloš Štědroň (TV film)
2012 Osud jménem Tugendhat (TV film)
2011 Všechny ty zázračné děti... setkání druhé (TV film)
2009 Sir Charles, thank you, děkujeme... (TV film)
2008 Památky na prodej (TV seriál)
2007 Jožka Kubík (TV film)
Sedm slov Jana Skácela (TV film)
2006 Kouzlo jedné flétny (TV film)
Občanská hnutí (TV seriál)
2005 Jiří Pecha, herec (TV film)
Květa Legátová, spisovatelka (TV film)
Lamento (koncert)
Morava - George Mraz, Emil Viklický, Zuzana Lapčíková, Laco Tropp (koncert)
Okolo Strážnice... 60 let Mezinárodního folklorního festivalu (TV film)
Všechny ty zázračné děti... (TV film)
2004 Stoletá Jenůfa (TV film)
2003 Je to krásné, když vám přes noc vyroste na zahrádce cirkus (TV film)
2002 Danze, canti e lamenti Miloše Štědroně (TV film)
Divná slečinka (TV film)
Tanec Praha 2003 (TV film)
2000 O písničkách a tancování z Malé Hané a Záhoří (TV film)
Poslední concertino (TV film)
Suita pro jeden život (TV film)
Vánoce v Evropě (TV film)
Zuzana Navarová, Iván Gutiérrez & Koa (koncert)
1999 Cro Magnon (koncert)
Paradox Trio (koncert)
1998 Italianissimo-Antonio Salieri (TV film)
Tradice kancionálu v Javorníku (TV film)
1997 Oregon (koncert)
Zpívání na Petrově (koncert)
1996 Paco de Lucía (koncert)
Paco de Lucía v Brně (TV film)
1995 Kompozice pro Jana Nováka (TV film)
1994 Tenkrát zlatým písmem (TV film)
1992 Recitál Palečka a Janíka (koncert)
1991 Druhá tráva Roberta Křesťana (TV film)
George Gershwin Rhapsody in Blue (koncert)
Hodina usmíření (koncert)
Nevěřím na náhody (TV film)
Návštěva u Jaroslava Foglara (TV film)
Poutníci (koncert)
Recitál Jaroslava Hutky (koncert)
Čas pro Ragtime (koncert)
1990 Jaromír Hnilička: Jazzová mše (TV film)
Recitál Ivy Bittové (koncert)
Recitál Josefa Streichla (TV film)
1986 Porta (koncert)
Setkání v nejlepších letech (koncert)
1982 Černá hodinka - O pokladech (TV film)

TV pořady

2010 Gustav Brom Big Band (TV pořad)
2003 Grand Manéž Bolka Polívky (TV pořad)
Silvestrovská Manéž Bolka Polívky (TV pořad)
1999 Crescendo (TV pořad)
1998 Zpívání na Zelené hoře (TV pořad)
1997 Bolkoviny (TV pořad)
1995 Notes (TV pořad)
1994 Televizní memoáry Gustava Broma (TV pořad)
1993 Orbis Musicae Pictus - Arcibiskupská rezidence Kroměříž (TV pořad)
Orbis Musicae Pictus - Kostel svatého Jakuba v Brně (TV pořad)
Orbis Musicae Pictus - Premonstrátský klášter Nová Říše (TV pořad)
1992 O písničkách a tancování (TV pořad)
Orbis Musicae Pictus - Cisterciácký klášter Ždár nad Sázavou (TV pořad)
Orbis Musicae Pictus: Zámek Vranov nad Dyjí (TV pořad)
1991 Orbis Musicae Pictus - Zámek Jaroměřice nad Rokytnou (TV pořad)
Orbis Musicae Pictus - Zámek Náměšť nad Oslavou (TV pořad)
1990 Recitál skupiny Kamelot (TV pořad)
1989 Jazzové kontrasty (TV pořad)
1987 Domácí úkoly (TV pořad)
Jazzové reminiscence (TV pořad)
Manéž Bolka Polívky (TV pořad)
1982 Rendez-vous s Gustavem Bromem (TV pořad)
Studio B (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2002 Divná slečinka (TV film)
1998 Italianissimo-Antonio Salieri (TV film)
1997 Zpívání na Petrově (koncert)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace