foto

Igor Golovin

  • nar. 21.3.1964 (55 let)
    Frunzovka, Oděská oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zachránit Leningrad
2017 Skoro vsjo končitsja
Troje v liftě, ně sčitaja sobaki (TV film)
2016 Kogda ja brošu piť (TV film)
2015 Reverberacija
2014 Besslavnyje pridurki
Process
2013 Rol
2012 Koněc sveta (TV film)
2011 Beglecy (TV film)
2009 Jeden a půl pokoje
2008 Hitler kaput!
2007 Ljubov odna (TV film)
2003 Svéráz národní politiky
1993 Akt
Žizň s idiotom
1992 Čekist

TV seriály

2019 Jekatěrina. Samozvancy (TV seriál)
Lichač (TV seriál)
Rytsar nashego vremeni (TV seriál)
2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
další epizody (12)
Něopalimyj Fenix (TV seriál)
Tam, gdě nas nět (TV seriál)
2017 Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Front (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Grifony (E02)
Kreščendo (E01)
Melnik (TV seriál)
Něpokornaja (TV seriál)
Otličnica (TV seriál)
Vsjo k lučšemu 2 (TV seriál)
Zolotaja paročka (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Ot pervogo do posledněgo slova (TV seriál)
Perčatka Avrory (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Strach vysoty (S04E20)
Česť oficera (S04E16)
Sbityj ljotčik (S04E15)
další epizody (8)
2015 Izmeny (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
Sněg i pepel (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Smrt studentek (S02E05)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Bitva za "Arsenal" (S02E15)
Tichaja zavoď (S02E12)
Poslednij zakaz (S02E11)
další epizody (10)
Šef (TV seriál)
Rotacija kadrov (S03E32)
Obeščanije (S03E28)
Děvjať dněj (S03E27)
další epizody (4)
2014 Chronika gnusnych vremen (TV seriál)
Inyje (TV seriál)
Krjostnyj (TV seriál)
Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Pisma na stěkle (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
Čužoje (TV seriál)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Krasavica (TV seriál)
Krik sovy (TV seriál)
Kulinar 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Spasti vraga (S01E32)
Predatěl (S01E31)
Naživka (S01E30)
další epizody (6)
Pepel (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Ťoščiny bliny (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Vragi (S02E32)
Prigovor (S02E30)
Raport (S02E27)
další epizody (11)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Bezdna (TV seriál)
Bělaja gvardija (TV seriál)
Chvost (TV seriál)
Čajka (E40)
Gruz (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Perechoďaščeje pivo (S11E01)
2011 Jarosť (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Sobstvennosť (S01E18)
Pjotr Pervyj. Zavěšanije (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Krovavyj maršrut (S01E01)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Zadanije, kotorogo ně bylo: Časť 2 (S02E04)
Zadanije, kotorogo ně bylo: Časť 1 (S02E03)
Litějnyj (TV seriál)
Zolotaja lichoradka (S05E13)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Svidětěl (S01E06)
Doznavatěl (TV seriál)
Mraz (S01E10)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Strasti po Andreju (S04E05)
2009 Legenda ob Olge (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Děň rožděnija (S02E07)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Rodnyje ljudi (TV seriál)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 2 (E02)
Perom i špagoj (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Morskoje čudovišče (S02E14)
2006 Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Inkubacionnyj period (S02E02)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Nědětskije igry (S01E02)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Išči děňgi (S01E02)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2003 Mangust (TV seriál)
Vdova na vydaně (S01E09)
Ženskij roman (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 4 (S05E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Samorodok (S05E24)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Subbota. 15 časov (S02E02)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Celuju, Larin (S01E04)
1994 Ruský tranzit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky