foto

Ivan Krúpa

  • nar. 25.5.1959 (58 let)
    Pruské, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Hneď po absolvovaní VŠMU v Bratislave v roku 1982 nastúpil Ivan Krúpa do činohry Divadla Jonáša Záborského v Prešove, kde zotrval do roku 1986. V tomto roku opúšťa divadlo a spoločne s manželkou Adrianou sa stávajú členmi činohry Štátneho divadla v Košiciach, kde za svoje divadelné roly od začiatku pôsobenia získal hneď niekoľko cien Literárneho fondu. Okrem divadelnej činnosti sa venuje aj televíznej a rozhlasovej tvorbe, a často účinkuje v dabingu. Má dve dcéry.

Barbara "kosticka7" .

Herecká filmografie

Filmy

2017 Křižáček
2010 Nesmrteľní: Náramok (TV film)
2009 Chuť leta (TV film)
Oko ve zdi
Smrť ministra (TV film)
2000 Ako divé husi (TV film)
Fragmenty z malomesta
Krajinka
1998 Knieža (TV film)
1997 Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas (TV film)
1996 Nové poriadky (TV film)
1993 Anděl milosrdenství
1992 Oneskorené kvety (TV film)
1990 Vtáčia princezná
1989 O Dobrote (TV film)
1986 Těžká hodina (TV film)
1982 Kočka
Veľké preteky (TV film)
1979 Žiadne veľké slová (TV film)

TV seriály

2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Kukučka (TV seriál)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2013 Klan (TV seriál)
Kolonáda (TV seriál)
2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Zberateľ (S02E01)
2011 Zlomok sekundy (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Obchod so šťastím (TV seriál)
2005 Rodinné tajomstvá (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)

TV pořady

2008 Dnes vás baví Senzi Senzus (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace