foto

Gabriela Dzuríková

  • nar. 18.3.1973 (47 let)
    Košice, Slovensko, Československo

Biografie

Narodila sa 18. 3. 1973 v Košiciach. Študovala na VŠMU v Bratislave. Po skončení sa stala členkou činohry v SND. V televízii hrala v trojdielnej filmovej ságe o slovenských drotároch Ako divé husi. V súčasnosti účinkuje v sitcome Mafstory na TV JOJ, kde stvárňuje Pipinu, v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade ako Majka Pašková a v seriáli Odsúdené hraje Editu Beňovú. Popritom sa venuje aj dabingu.

dexter

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eva Nová
2007 Keep Smiling
2000 Hana a její bratři
1993 Slepý Geronimo a jeho brat (TV film)

TV seriály

2020 Bola raz jedna škola (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (8)
Červené pásky (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2019 Delukse (TV seriál)
Operná diva (E03)
2015 Kukučka (TV seriál)
2014 Doktori (TV seriál)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
Nevinní (TV seriál)
Láska všetko mení (E32)
2011 Hoď svišťom (TV seriál)
Zita na krku (TV seriál)
2009 Odsouzené (TV seriál)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Mafstory (TV seriál)
2001 Čarovala ryba, aby bola chyba... (TV seriál)
Natalka (E03)
2000 Ako divé husi (TV seriál)
1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)

Divadelní záznam

2016 Fanny a Alexander (divadelní záznam)
Nevina (divadelní záznam)
Sissi (úteky Alžbety Rakúskej) (divadelní záznam)
2015 Labyrinty a raje Jána Amosa (divadelní záznam)
2013 Tančiareň (divadelní záznam)
2009 Ženský zákon (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2011 Osobnosť televíznej obrazovky 2010 (TV pořad)
2010 Showdance (TV pořad)
2007 Zmenáreň (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(25)