foto

Benoît Quinon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Le Ciel attendra
2014 Dědicové
2013 Les Beaux jours
2012 Miroir mon amour (TV film)
2011 Drumont, histoire d'un antisémite français (TV film)
2008 Intrusions
2007 Ravages (TV film)
2006 Amitiés maléfiques, Les
2005 Les vagues (TV film)
2003 Jedna z nás
2001 Dérives (TV film)
Notre amnésie
2000 Un possible amour

TV seriály

1997 Combats de femme (TV seriál)

Dokumentární

2010 Julien
2009 Nord paradis

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace