foto

Marité Coutard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Konec školy
2016 Irréprochable
2015 Et ta soeur
2014 La ritournelle
2013 Les Beaux jours
2011 Le client (TV film)
Polisse
2010 Mes chères études (TV film)
2009 Herečky na scénu!
2007 Kde se cesty kříží
2006 Odpusť
2004 I'm an actrice

TV seriály

2013 La Famille Katz (TV seriál)
Un aller simple (E06)
Pièces rapportées (E05)
Bonne année (E02)
další epizody (4)
2009 Černá série (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky