foto

Guzel Kirejeva

  • nar. 14.6.1966 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
2015 Naparnicy (TV seriál)
2014 Staršaja doč (TV seriál)
2011 Vozvraščenije domoj (TV seriál)
2010 Pogonja za těňju (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Za otca (S01E44)
Igra (S01E43)
Etot gorod (S01E38)
další epizody (18)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Naparnicy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky