foto

Oleg Guščin

  • nar. 17.8.1957 (62 let)
    Riga, Lotyšsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Osennij vals
2002 Hvězda
1991 Lyudoyed
1985 Licha běda načalo

TV seriály

2015 Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
2014 Tělochranitěl (TV seriál)
2013 Děpartament (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Progulka zaključjonnych (S06E08)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Byla ljubov (TV seriál)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Kak stať modělju (S01E11)
2006 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Chožděnije pod muchoj (S03E03)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2003 Syščiki (TV seriál)
Žara (S02E03)
Kamenskaja (TV seriál)
Sedmaja žertva (S03E04)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2001 Pjatyj ugol (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubiť vorona (S01E02)
Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace