foto

Dmitrij Mazurov

  • nar. 13.4.1981 (38 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vzryvnaja volna (TV film)
2016 Čislo nomer tri
2015 Pravnuki
Čempiony: Bystreje. Vyše. Silněje
2013 Dva mgnovenija ljubvi (TV film)
Ninkina ljubov (TV film)
2011 Dva bileta v Veněciju (TV film)
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2008 Platon
2007 Artistka
Labirinty ljubvi (TV film)
Sluha Jeho Veličenstva
2006 Geroj našego vremeni

TV seriály

2018 Doktor Kotov (TV seriál)
Praktika 2 (TV seriál)
SeňaFeďa (TV seriál)
Ubijstva po pjatnicam (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
Šifr (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Standarty krasoty (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Marivanna (S01E06)
Lesnik (TV seriál)
Vybory (S04E16)
Alibi (S04E15)
Lučšaja podruga (S04E13)
další epizody (10)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Nočnoj gosť (E09)
Mavr sdělal svojo dělo (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Na perekrjostke radosti i gorja (TV seriál)
Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Veronika ně chočet umirať (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Ljubopytnaja Varvara 3 (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Kompas (S03E44)
Pautina (TV seriál)
Vygodnyj ženich (S09E05)
Propavšije bez vesti (S09E04)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Karpov 3 (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
Karpov 2 (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Grač (TV seriál)
Madonna s mladěncem (E04)
Karpov (TV seriál)
Mama-detektiv (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Primanka (E10)
Sklifosovskij (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Dikij 2 (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Flešmob (S01E19)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Vysokoje iskusstvo (S01E07)
Pjatnickij (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Školnyje druzja (S01E21)
Kodex česti (TV seriál)
Novyj (S05E01)
2010 Marusja (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Odin za vsech (E37)
Těrminal (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Kredit doverija (S03E02)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Rodnyje ljudi (TV seriál)
Univer (TV seriál)
Znachar (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Praporščik na karuseli (E17)
Ogoň ljubvi (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Ochota na genija (TV seriál)
Stalin.Live (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Ochota na izjubrja (TV seriál)
Rubljovka Live (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla 1 (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace