foto

Dmitrij Mazurov

  • nar. 13.4.1981 (39 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vzryvnaja volna (TV film)
2016 Čislo nomer tri
2015 Pravnuki
Čempiony: Bystreje. Vyše. Silněje
2013 Dva mgnovenija ljubvi (TV film)
Ninkina ljubov (TV film)
2011 Dva bileta v Veněciju (TV film)
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2008 Platon
2007 Artistka
Labirinty ljubvi (TV film)
Sluha Jeho Veličenstva
2006 Geroj našego vremeni

TV seriály

2020 Stažjory (TV seriál)
2019 Ničto ně slučajetsja dvaždy (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
2018 Anatomija ubijstva (TV seriál)
Doktor Kotov (TV seriál)
Jejo sekret (TV seriál)
Praktika 2 (TV seriál)
SeňaFeďa (TV seriál)
Ubijstva po pjatnicam (TV seriál)
Šifr (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
Golod (S02E21)
Pichtovyj lak (S02E20)
Ugol (S02E16)
další epizody (13)
2017 Morozova (TV seriál)
Zakon parnych slučajev (S01E50)
Ošibka (S01E49)
Proizvodstvennyj brak (S01E48)
další epizody (28)
Naprasnyje naděždy (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Psichologini (TV seriál)
Standarty krasoty (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Marivanna (S01E06)
Lesnik (TV seriál)
Vybory (S04E16)
Alibi (S04E15)
Lučšaja podruga (S04E13)
další epizody (10)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Nočnoj gosť (E09)
Mavr sdělal svojo dělo (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Na perekrjostke radosti i gorja (TV seriál)
Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Veronika ně chočet umirať (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara 3 (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Kompas (S03E44)
Pautina (TV seriál)
Vygodnyj ženich (S09E05)
Propavšije bez vesti (S09E04)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Bes v rebro (E03)
Karpov (TV seriál)
Ťomnyje pjatna (S03E26)
Pjatnickij (TV seriál)
Maski (S04E32)
Kozyrnoj tuz (S04E31)
Poslednij raund (S04E30)
další epizody (29)
2013 Balabol (TV seriál)
Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Umnik (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Koronovannyj (S02E29)
Vorovskaja spravedlivosť (S02E06)
Pacijent (S02E01)
Pjatnickij (TV seriál)
Zaščita Ziminoj (S03E30)
Mjortvyje podoždut (S03E29)
Sdělka s sovesťju (S03E28)
další epizody (29)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Grač (TV seriál)
Madonna s mladěncem (E04)
Karpov (TV seriál)
Zverinaja staja (S01E30)
Bojňa (S01E27)
Kolpak (S01E26)
další epizody (10)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Primanka (E10)
Sklifosovskij (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Semja (S02E32)
Ně sliškom vysoko, ně sliškom nizko (S02E31)
S meňa chvatit! (S02E30)
další epizody (32)
2011 Amazonki (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Flešmob (S01E19)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Vysokoje iskusstvo (S01E07)
Pjatnickij (TV seriál)
Palači (S01E32)
Prosypajetsja šerif (S01E31)
Odin iz nas (S01E30)
další epizody (30)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Školnyje druzja (S01E21)
Dikij (TV seriál)
Dva sčetčika (S02E18)
Kodex česti (TV seriál)
Novyj (S05E01)
2010 Marusja (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Odin za vsech (E37)
Otděl (TV seriál)
Pjatnickij (E02)
Těrminal (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Slučajnaja vstreča (S02E14)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Kredit doverija (S03E02)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Rodnyje ljudi (TV seriál)
Univer (TV seriál)
Znachar (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Praporščik na karuseli (E17)
Ogoň ljubvi (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Miloserdije (S02E04)
Nabljudenije (S01E07)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Ochota na genija (TV seriál)
Stalin.Live (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
Rubljovka Live (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Kto chočet stať millioněrom (S01E10)
2003 Anastázie (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky