foto

James Saito

  • nar. 6.3.1955 (64 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Only Living Boy in New York
Wilson
2015 The Sea of Trees
2014 Big Eyes
While We're Young
2013 Z ulice na green
2012 Pí a jeho život
2011 Velká krize (TV film)
2007 Ghosts of the Heartland
Moje žena a jiné katastrofy
2006 Brother's Shadow
2003 Robot Stories
2001 Atlantis Conspiracy, The (TV film)
Láska po zlém
Pearl Harbor
2000 Aloha
1999 Aféra Thomase Crowna
1997 Henry Fool
Sám doma 3
Ďáblův advokát
1996 Muž budoucnosti (TV film)
1995 Smrtonosná past 3
Štvanice
1993 Císařovi hosté
1992 Být nejlepší (TV film)
1990 Mortal Sins
Želví nindžové
1988 PTT jednotka: Operace Python Wolf (TV film)
1987 Beyond the Next Mountain
1986 Krev a orchideje (TV film)
1985 Covenant (TV film)
1984 Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
Hot Dog... The Movie
1983 Bílá orchidej (TV film)
1981 Two Lives of Carol Letner, The (TV film)
1980 Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
Manažer
The Golden Moment: An Olympic Love Story (TV film)
1976 Farewell to Manzanar (TV film)

TV seriály

2018 Cloak & Dagger (TV seriál)
First Light (S01E01)
Instinct (TV seriál)
Heartless (S01E05)
New Amsterdam (TV seriál)
Anthropocene (E06)
Iron Fist (TV seriál)
The City's Not for Burning (S02E02)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
The Principle Is All (S01E03)
Pilot (S01E01)
2014 Madam Secretary (TV seriál)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Cti otce svého (S04E10)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Na titulní straně (S02E05)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Leap Day (S06E09)
2010 Rubicon (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Chinatown (S01E08)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Starved (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Velká překážka (S04E04)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
The Long Guns (S03E12)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Dissonance (S11E03)
1999 Strangers with Candy (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Bývalý milenec ve městě (S02E18)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Sedmatřicátníci (S02E01)
1994 Gargoyles (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Scoundrels (S05E09)
1990 Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
Správná modrá (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1987 Airwolf (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Zlatý trojúhelník (S01E02)
Miami Vice (TV seriál)
Golden Triangle: Part 2 (S01E14)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Renegades (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Komunikační potíže (S10E07)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Drahý Soudruhu (S07E12)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Soap (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Kamarádi ve zbrani (2) (S06E14)
Kamarádi ve zbrani (1) (S06E13)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2007 Válečníci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace