foto

Galina Sumina

  • nar. 11.3.1988 (31 let)
    Razmetelevo, Leningradská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cenzor
2015 Expirijens
2013 Otěc poněvole (TV film)
Rol
2012 Koněc sveta (TV film)
2011 Raspoutine (TV film)

TV seriály

2017 Žditě něožidannogo (TV seriál)
2016 Lučik (TV seriál)
Uljbka Lisa (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Kosmičeskaja svjaz (S03E16)
Baltijskij tranzit (S03E13)
Pjataja straža (TV seriál)
Glavnoje bljudo (S03E02)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Moja semja (S01E09)
2013 Doznavatěl (TV seriál)
Banda (S02E22)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Už zamuž něvtěrpež (S13E29)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Chvost (TV seriál)
Krasota - ubijstvennaja sila (E06)
Kulinar (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Karatěl (S07E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Něudačnyje proby (S12E08)
2011 PPS (TV seriál)
Avangardist (S01E05)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky