foto

Gregory Mah

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2008 Rallye smrti
2006 Nezvratný osud 3
Černé Vánoce
2005 14 hodin strachu (TV film)
2004 10,5 stupně (TV film)
2003 Critical Assembly (TV film)
Freddy vs. Jason
Krysař Willard
2001 Blbec v Americe
Start v ohrožení
Walking Shadow (TV film)
2000 Tajemství pana Rice
1999 Chladné klima (TV film)
Nebezpečný vlak (TV film)
Zrcadlový princ (TV film)
1998 Dítě na prodej (TV film)
Jedné horké letní noci (TV film)
Tunel strachu (TV film)
Utajená krása (TV film)
Vyšetřovatelé (TV film)
1997 Accident: A Moment of Truth Movie, The (TV film)
Dítě Medúzy (TV film)
Nebezpečný zákazník (TV film)
Smrtelný experiment (TV film)
Touched by Evil (TV film)
1996 For Hope (TV film)
1995 Náhradní matka (TV film)
1992 North of Pittsburgh

TV seriály

2013 King a Maxwellová (TV seriál)
2011 Heuréka – město divů (TV seriál)
Souboj Titanů (S04E17)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Den zakladatelů (S04E01)
2009 Heuréka – město divů (TV seriál)
Loučení (S03E18)
Ledové jádro (S03E17)
Vše zapomenuto (S03E16)
další epizody (6)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Věc Heuropulos (S03E08)
Dvě Slunce (S03E07)
Fáze, fáze, fázičky (S03E06)
další epizody (7)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
2004 Dotek zla (TV seriál)
2001 Pasadena (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Profit (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace